Al centre d’Alentorn trobareu Cal Xinco, una casa que data del 1891 i que l’any 2019 es va rehabilitar completament per convertir-se en l’allotjament rural que és avui en dia.

La capacitat de la casa és d’entre 8 i 12 persones, distribuïdes en 4 habitacions amb bany i dutxa privats, totes preparades per gaudir del màxim confort durant la vostra estada.

Situat al peu del Montsec, Cal Xinco compta amb un entorn fabulós i ple de possibilitats, tant pels que voleu gaudir de la natura en família i amb tranquil·litat, com pels més atrevits, capaços d’escalar les parets del Montsec o d’aventurar-se en zones de barranquisme.

Altrament, si el dia està ple de possibilitats, la nit també té el seu protagonisme. La Fundació Starlight avalada per la UNESCO va certificar el cel d’Alentorn com una destinació turística Starlight ja que disposa d’unes fantàstiques condicions d’observació astronòmica, tant per les seves condicions meteorològiques com per la baixa contaminació lumínica. De fet, el cel del Montsec es considera un dels millors llocs del món per observar les estrelles i gaudir de la seva llum.

Si us allotgeu a Cal Xinco gaudireu de totes les comoditats del segle XXI envoltats de l’essència del segle XIX. El celler totalment reformat i connectat amb la tina us permetran gaudir d’un espai únic a l’interior de la casa. A la vegada, l’allotjament compta amb grans espais exteriors on relaxar-se, com el porxo, les terrasses o el jardí amb piscina i barbacoa.

Per altra banda, us recomanem que aprofiteu el servei que trobareu a la pestanya El Rebost. Ja que us permetrà assaborir els productes gastronòmics de la zona de manera còmoda, gaudir de bons vins, tenir el vostre moment de relax o donar-vos un capritxet.